Hvad kan jeg tilbyde dig:

Jeg er uddannet kostvejleder, certificeret kernesund familiecoach og lifecoach samt goalmap practitioner,

Jeg er ligeledes uddannet Bach terapeut , og inddrager alle mine erfaringer i din vægttabssession, så du er  100% klædt på, både under og efter dit vægttabsforløb hos mig. Du får således 3 sessioner i èn og virkelig meget valuta for pengene, da det vigtigste for mig er, at du kommer i mål med det du ønsker.

Du kan læse mere om hvad Bachs blomstermedicin alene kan gøre for dit vægttab her 

 

Jeg arbejder med 2 former for vægttab, som du kan læse mere om herunder.

 

Vægttab pakke 1:

Denne pakke er til dig der gerne vil opnå en sundere livsstil generelt.

Jeg bruger min baggrund til at “designe” dit personlige vægttab, dvs. det vægttab der passer lige præcis til dig, din livsstil og din hverdag. Jeg bruger således både coaching, kostvejledning og Bach terapi i mine sessioner og pakkerne inkluderer nogle af markedets bedste vitaminer og mineraler så du er helt dækket ind med alt det gode din krop har brug for under dit vægttab.

Når jeg udarbejder en kostplan laver vi også et goalmap sammen. Et goalmap bliver din personlige køreplan til at komme i mål med dit vægttab, hvad der skal til og hvornår du vil være i mål.

Vægttab pakke 1 inkluderer:

Coaching inkl.et goalmap ,kostvejledning, vitaminer og kosttilskud til 1 måneds forbrug  , 1 x bodyscanning, 1 flaske Bachs blomstermedicin.

Vægtabssession inkl. vitaminpakke: 1495,-

Book din tid her   

 

Vægttab pakke 2:

hCG kuren – den homøopatiske slankekur.

Denne kur er for dig der vil tabe dig  hurtigt og effektivt. Du taber dig effektivt uden sult p g a det homøopatiske hCG. Denne kur kræver dog lidt mere disciplin end du måske er vant til, men til gengæld vil du tabe dig minimum 7 kilo over 3 uger, og du vil opleve  mange gode “sidegevinster såsom flottere hud, mindre lyst til søde sager – din krop bliver udrenset og du vil få et helt andet mindset i.f.t. mad.

Jeg kalder denne kur for “verdens bedste slankekur” fordi den giver et hurtigt, effektivt og varigt resultat.

Det er af yderste vigtighed af kroppen får det den har brug for af mikronæringsstoffer (vitaminer, mineraler og sporstoffer) under kuren, hvilke vitaminer er op til dig, du kan vælge hCG kuren både med og uden vitaminpakke.

hCG kuren – hele pakken inkluderer:

Konsultation inkl.vejledning i hele kurens forløb,  2 x bodyscanning, opskrifter, homøpatisk hCG,  1 flaske Bachs blomstermedicin målrettet på vægttab, inkl. vitaminer og kosttilskud til hCG kuren , mineraler og olier kr. 2495,- kr. 

Book din tid her 

 

hCG kuren ekskl. vitaminpakke og kosttilskud:

Konsultation inkl.vejledning i hele kurens forløb,  2 x bodyscanning, opskrifter, homøpatisk hCG, ekskl. vitaminpakke: kr. 1495,- kr. 

(Også lang distance uden fremmøde via Skype eller mail – opskrifter , samt hCG fremsendes – ekskl. bodyscanning kr. 1495,- kr. )

VIGTIG info: For at opnå det bedst mulige resultat skal protokollen (kuren) følges nøje. Det er helt op til dig om du tilvælger den vitaminpakke der anbefales til kuren, men erfaringsmæssigt anbefales denne, da disse vitaminer er markedets bedste, og er sammensat både så du udrenser toxiner fra depositafedt (det fedt der indeholder flest affaldsstoffer) og ligeledes opretholder et stabilt blodsukker kuren igennem. 

 

De klienter jeg har haft i forløb har tabt sig fra 6-34 kilo – det hele afhænger af dig og hvordan dit forløb strikkes sammen.

Du kan læse om andre klienters erfaring her;

Kære Susanne

Jeg har det godt efter kuren og har for første gang holdt min vægt uden problemer af nogen art. Jeg har endda skejet ud i weekenderne og alligevel har vægten været uforandret i dagene efter. Jeg tabte 6 kilo over de 23 dage inkl. de 2 dage uden hCG kugler. Jeg har været særlig glad for støtte og vejledning. hCG kugler har gjort, at jeg har kunne følge kuren uden sult og ubehag. Min hud og teint er blevet flottere efter at jeg har valgt at nedjustere mit kulhydrat indtag i hverdagene.

– Kh Anette

 

”Jeg er en kvinde i slut-fyrrene, hvor kiloene stille og roligt havde sat sig, og de sad fast. Derfor havde jeg brug for hjælp, og fandt Susanne (Drømmefanger). Efter at have prøve hCG-kuren kan jeg varmt anbefale den. Virkelig og oprigtigt!
Jeg havde brug for hurtige resultater, for at bevare motivationen og troen på det, og for at jeg synes, at det var umagen værd at være så disciplineret kostmæssigt. I løbet af den første uge, tabte jeg mere end 3 kg. Helt uden sult! Det er motiverende! Jeg har aldrig før prøvet en slankekur, der på så kort tid giver så effektivt et resultat, og som holder! Det her er en kur der ikke skuffer.
Udover at jeg har tabt mig, har jeg også nydt følelsen af, at gøre noget godt for mig selv. På den måde er hCG-kuren en investering i én selv.
Jeg vil i tillæg også gerne nævne, at måden Susanne har været der for mig var perfekt. Vi fandt hurtigt en form, som passede til mig og mit travle arbejdsliv, hvor vi løbende var i kontakt via mail og SMS.
/Pia”
(PS. i skrivende stund har Pia tabt sig 17 kilo i alt FLOT ! )

 

Jeg har været på kuren tre gange af 42 dage plus stabiliseringsfasen i løbet af det sidste halvandet år. Jeg har tabt i alt ca. 34 kg og er nu på min idealvægt. Man skal ville kuren, som med alle andre slankekure. Man kommer ikke sovende til sit vægttab, men det går ret hurtigt med at tabe de første kilo og det er og var vigtigt for mig og min motivation. Man skal gå i gang med kuren når man beslutter sig for at gå helhjertet ind i det, men så går det også meget nemt :-).Jeg kan kun anbefale, at man begynder med kuren, den er nem, let forståelig og vægttabet er derefter. Jeg vil til enhver tid tage en omgang mere hvis det skulle blive nødvendigt. Kuren har for mig fungeret rigtigt godt 🙂 og hvor der er vilje er der vej 🙂

God fornøjelse 🙂

 Med venlig hilsen

 – Kate