Hvad kan jeg tilbyde dig:

Jeg arbejder med 2 former for vægttab, som du kan læse mere om herunder.

Vægttab og goalmapping:

Denne session er til dig der både vil opnå vægttab og en sundere livsstil generelt.

Jeg arbejder med goalmapping som er et effektivt redskab til at hjælpe dig i mål med dit vægttab.

Jeg tager udgangspunkt i dine nuværende kostvaner og livsstil og du går herfra med en “helt ny opskrift” på at optimere både din livsstil og dine kostvaner.

Vægttab og Goalmapping inkluderer :

Kostvejledning,  kostplan, bodyscanning og goalmapping Pris: 1250,-

Book din tid her

 

Vægttab 

hCG kuren – den homøopatiske slankekur.

Denne kur er til dig der vil tabe dig  hurtigt og effektivt. Du taber dig effektivt uden sult p g a det homøopatiske hCG. Denne kur giver dig et effektivt, sundt og varigt vægttab på minimum 7 kilo over 3 uger, og du vil opleve  mange gode “sidegevinster såsom flottere hud, mindre lyst til søde sager – din krop bliver udrenset og du vil få et helt andet mindset i.f.t. mad.

Jeg kalder denne kur for “verdens bedste slankekur”, fordi den giver et hurtigt, effektivt og varigt resultat.

Jeg anbefaler Kyani Sunrise til hCG kuren.  Kyani Sunrise er breve med flydende organiske vitaminer, der smager godt. Ud over dette kosttilskud anbefaler jeg at tage kosttilskud  (olier) med omega 3 og 6 . Det er af yderste vigtighed at du er godt dækket ind med alle vitaminer og mineraler samt olier under kuren. Og som kostvejleder har jeg fundet, at dette kosttilskud er markedets absolut bedste. Du kan læse mere her under.

Kyani Sunrise kan købes hos Drømmefanger sammen med hCG kuren her

Ønsker du at Købe hele Kyani serien med Flydende vitaminer samt olier, oplys da venligst dette inden kuren starter da disse skal bestilles hjem og der vil gå ca. 5 hverdage – Pris. 1500,- kr. inkl fragt

 

Markedets bedste kosttilskud .

Vægttab pakke 2 – hCG kuren inkluderer:

Homøopatisk hCG, homøopatiske blomsteressenser målrettet på vægttab, kostvejledning, kostplan og bodyscanning:  1495,- 

(ønsker du at booke en ekstra bodyscanning når kuren er slut kan denne bestilles inkl. vejledning 1/2 time Pris 250,- kr. kan bookes her )

 

Kuren inkl flydende vitaminer : 1995,- 

Book din tid her  

Denne session kan også gennemføres lang distance, ekskl. bodyscanning,  jeg er med på sidelinjen via mail under hele kuren

Pris: 1495,-

Kuren inkl flydende vitaminer : Pris: 1995,- 

Tiden du booker til en lang distance session er blot en fiktiv tid – jeg kontakter dig. 

 

De klienter jeg har haft i forløb har tabt sig fra 6-34 kilo – det hele afhænger af dig og hvordan dit forløb strikkes sammen.

Du kan læse om andre klienters erfaring her;

Kære Susanne

Jeg har det godt efter kuren og har for første gang holdt min vægt uden problemer af nogen art. Jeg har endda skejet ud i weekenderne og alligevel har vægten været uforandret i dagene efter. Jeg tabte 6 kilo over de 23 dage inkl. de 2 dage uden hCG kugler. Jeg har været særlig glad for støtte og vejledning. hCG kugler har gjort, at jeg har kunne følge kuren uden sult og ubehag. Min hud og teint er blevet flottere efter at jeg har valgt at nedjustere mit kulhydrat indtag i hverdagene.

– Kh Anette

 

”Jeg er en kvinde i slut-fyrrene, hvor kiloene stille og roligt havde sat sig, og de sad fast. Derfor havde jeg brug for hjælp, og fandt Susanne (Drømmefanger). Efter at have prøve hCG-kuren kan jeg varmt anbefale den. Virkelig og oprigtigt!
Jeg havde brug for hurtige resultater, for at bevare motivationen og troen på det, og for at jeg synes, at det var umagen værd at være så disciplineret kostmæssigt. I løbet af den første uge, tabte jeg mere end 3 kg. Helt uden sult! Det er motiverende! Jeg har aldrig før prøvet en slankekur, der på så kort tid giver så effektivt et resultat, og som holder! Det her er en kur der ikke skuffer.
Udover at jeg har tabt mig, har jeg også nydt følelsen af, at gøre noget godt for mig selv. På den måde er hCG-kuren en investering i én selv.
Jeg vil i tillæg også gerne nævne, at måden Susanne har været der for mig var perfekt. Vi fandt hurtigt en form, som passede til mig og mit travle arbejdsliv, hvor vi løbende var i kontakt via mail og SMS.
/Pia”
(PS. i skrivende stund har Pia tabt sig 17 kilo i alt FLOT ! )

 

Jeg har været på kuren tre gange af 42 dage plus stabiliseringsfasen i løbet af det sidste halvandet år. Jeg har tabt i alt ca. 34 kg og er nu på min idealvægt. Man skal ville kuren, som med alle andre slankekure. Man kommer ikke sovende til sit vægttab, men det går ret hurtigt med at tabe de første kilo og det er og var vigtigt for mig og min motivation. Man skal gå i gang med kuren når man beslutter sig for at gå helhjertet ind i det, men så går det også meget nemt :-).Jeg kan kun anbefale, at man begynder med kuren, den er nem, let forståelig og vægttabet er derefter. Jeg vil til enhver tid tage en omgang mere hvis det skulle blive nødvendigt. Kuren har for mig fungeret rigtigt godt 🙂 og hvor der er vilje er der vej 🙂

God fornøjelse 🙂

 Med venlig hilsen

 – Kate