Den 29 august kl 18,30 – 21,30

Tilmelding her:

 

Ryd op i dit rod med feng Shui og se din ydre verden forandre sig  

Vidste du, at din bolig repræsenterer forskellige områder af dit fysiske liv (parforhold, karriere, økonomi, familie osv)?

Ligeledes repræsenterer din bolig alle dele af din fysiske krop.

Vi kigger på og arbejder med begreberne Feng Shui og Clutterclearing.

Feng shui  betyder “vind og vand” og er en gammel visdom der stammer fra Kina.

Feng shui er læren om, hvordan vore omgivelser påvirker os og har indflydelse på vort velbefindende. Ved at indrette vores bolig og rydde op/ud så energien kan flyde frit, kan vi således skabe harmoni mellem mennesker, og det miljø vi bor i. … så velstand, held og lykke, kærlighed og meget mere kan komme ind i vort liv.

Begrebet “Clutter” betyder affald, blokering og forhindringer. der er således et fint sammenspil imellem disse 2 begreber , når du ryder op i dit rod kan energien bedre flyde frit og nære både dit fysiske liv og din fysiske krop. Din underbevidsthed påvirkes af alle de ting der roder eller er for meget  i dit liv – også ting der er gemt af vejen i kælderen, under din seng eller på loftet, underbevidst ved du de er der , en fyldt mailbox på din pc er også et eksempel på clutter

“Clutter” dækker over ting du har for mange/for meget af, ikke elsker, ikke bruger og alligevel gemmer til “en skønne dag”

Alle deltagere får udleveret et baquakort – som er et kort der både kan bruges over hele din bolig eller i hvert enkelt rum.

Vi sammenholder eventuelle udfordringer i dit liv og hvordan disse kan afhjælpes v.h.a “clutterclearing” (oprydning i disse områder) – det tilføjes at hver enkelt deltager får en kort gennemgang af problemområder som kan tages med hjem og arbejde videre med .

Pris 125,- kr inkl. forplejning.

Tilmelding her

 

Foredrag:

Drømmefanger tilbyder foredrag for virksomheder med et “alternativt twist”.

Foredraget kan holdes hos Drømmefanger i naturskønne omgivelser inkl. morgenmad/kaffe/te, eller ude i jeres virksomhed. Max 20 personer.

Foredrag om håndlæsning:
Hvad fortæller hænderne om personlighed, resourcer, muligheder og livsvej. Vi kigger på linjer, håndfaconer og fingermønstre og laver blindtegninger.

Foredrag om goalmapping:
Goalmapping er opfundet af en englænder ved navn Brian Mayne. Goalmapping er et super effektivt system i tråd med “Visionboards” og “law of attraction” til at tiltrække det vi gerne vil opnå i vores liv hvad enten det er penge, vægttab, jobretning ect. Goalmapping har b la været brugt af store koncerner som Microsoft og Coca Cola til at virkeliggøre visioner og mål ved hjælp af bevidstgørelse omkring hvordan et positivt mindset hjælper os med at tiltrække det vi gerne vil i vores liv.

Pris på foredrag: 2 timer 1950- kr. ekskl. moms.

Holdes foredraget hos drømmefanger og ønskes morgenbolle m/pålæg samt kaffe/tè eller aftenkaffe/tè m/hjemmebag:

Ekstra 75,- kr. pr. person

Kontakt mig på: info@droemmefanger.dk/8161 7878