Hvad er C9? 

C9 står for Change nine – forandring på ni dage

C9 er en komplet boks med kosttilskud, proteinpulver og opskrifter der hjælper dig med at give din krop en hel ny start. Du får nye input til en sundere og slankere livsstil og efter de ni dage helt sikkert et “sundere og slankere mindset” .

Under de 9 dage får du masser af sund mad, masser af grønt, frugt og protein, og med de kosttilskud der hører til forløbet er du godt på vej mod dit nye sunde og slanke jeg.

HUSK at hos Drømmefanger får du altid god vejledning og bliver som noget ekstra tilbudt en kropsanalyse frit og kvit (denne har en værdi af 200 kr.)

Pakken kan også sendes til dig , jeg sender over hele landet. Pris: 1202 kr. inkl. fragt.Se mere omtale og erfaringer herunder: 

http://www.charlottecaroline.com/charlottecaroline/kickstart-29153163

Jeg glæder mig til at hjælpe dig på vej mod en sundere og slankere udgave af dig selv.

Kærlig hilsen Susanne

 

TILBUD:  Er I 2 der gerne vil opnå vægttab sammen kan I købe C9 hos Drømmefanger med en rigtig god rabat, der følger altid opskrifter og vejledning med, og som en ekstra bonus bliver du/I altid tilbudt en kropsanalyse (en bodyscanning) til en værdi af 200 kr. En kropsanalyse måler din/jeres fysiologiske alder, BMI, fedtprocent m.m.