Denne session tilbydes fra d. 1/9 2019

Sessionen inkluderer, ud over en traditionel håndlæsning med afkodning af dit livsformål, også elementer fra Feng shui og “loven om tiltrækning”.

Jeg har valgt at kalde den “Håndlæsning og dit hele liv” , da jeg er af den opfattelse, at når og hvis vi ønsker forandring,  skal vi kigge holistisk på vores liv fra flere vinkler , denne session indeholder håndlæsning, samt elementer fra “loven om tiltrækning “og  feng shui .

Sessionen  starter med,  at jeg  læser din personlighed og dine ressourcer i hænderne samt afkoder dit livsformål og de ting der  måske til tider spænder ben og kan være en udfordring for dig. Dit livsformål, din livslektie og din livsskole læses i dine fingermønstre.

Anden del af håndlæsningen indeholder en blindtegning og til slut en fremtidslæsning hvor du kan stille spørgsmål.

Dernæst får du lov til at “drømme” hvordan du helt præcist gerne vil have at dit liv skal være. Du bliver guidet og laver første del af dit helt eget goalmap. Et goalmap er et “visionboard ” i ord og billeder, som du tager med dig hjem og efterfølgende derhjemme kan fortsætte med at farvelægge og gøre endnu smukkere.

Vidste du, at når du nedskriver dine ønsker og mål  i ord og billeder på papir , forstærkes sandsynligheden  for at opnå det du gerne vil her i livet med 80%? . Vores underbevidsthed søger altid et mål, og hjælper dig hellere end gerne med at finde det du ønsker, og uanset om du fodrer den med negative eller positive ord og billeder søger den det du ønsker dig og det du tænker på.

Jeg arbejder ud fra filosofien om, at vore tanker styrer vore følelser og vi handler ud fra disse følelser, så hvordan du har det rent  følelsesmæssigt afgør i hvilken vibration du befinder dig, og det er denne vibration du tiltrækker ud fra, dette kan måske lyde lidt “langhåret” men er egentlig  ikke nogen videnskab, blot en universel lov –  alt er energi og lige tiltrækker lige.

Til slut kigger vi lidt på dine omgivelser. Feng Shui betyder vind og vand og er en flere tusind år gammel filosofi fra Kina. Kort fortalt, har den energi (qi) vi lukker ind i vores hjem betydning for vores velbefindende både kropsligt og for visse områder af vores liv. Jeg arbejder med intuitiv feng Shui og Baquakortet, som er en “skabelon”vi lægger over din plantegning af dit hus eller lejlighed. Sammen kigger vi på, om der er nogle områder i dit hjem, der enten mangler eller hvor energien kke kan få lov til at flyde frit og derved kan skabe udfordringer på disse mråder i dit liv.

Du bedes medbringe en plantegning over dit hus eller din lejlighed, denne må gerne være en håndtegnet skitse, med angivelse af kompasretning Nord.

Livet skal leves, så hvorfor ikke få det bedste ud af dit liv?

Varighed 1 1/2 time 1450,-  (der skal påregnes ekstra tid til hjemmearbejde med færdiggørelse af visionboard)

 

 

“Don’t let your dreams just be dreams”