Goalmapping – et særdeles effektivt værktøj til at opnå specifikke mål.

goal-mapping

Gør dine ønsker og drømme til virkelighed med goalmapping.

Dit eget personlige goalmap er en konkret køreplan for hvordan du opnår dit mål. Du sætter ord og billeder på et konkret ønske ( f eks et vægttab på 10 kilo). Hvad skal der ske for at du kommer sikkert i mål og hvornår vil du være i mål. Resultatet bliver dit eget “visionboard” – din helt egen køreplan for dit mål. Herefter hænger du dit goalmap op et sted hvor du kan se det, f eks. som det første når du vågner og det sidste du ser inden du går i seng.

Jeg arbejder med goalmapping indenfor vægttab, og i forbindelse med håndlæsning for at komme på rette spor og finde retning i sit liv, men et goalmap  kan laves indenfor alle områder af dit liv, så du kan lave et eller flere goalmaps alt efter behov og ønske.

Håndlæsning og goalmapping 

Vægttab og goalmapping

 

Hvad er goalmapping?

Goalmapping er et særdeles effektivt system der har været brugt af mange store koncerner som f eks.  Microsoft, Siemens og Coca Cola.  Goalmapping bruges også med stor succes af private personer til at få virkeliggjort mål, visioner og drømme.

Vores hjerne består af flere  hundrede milliarder celler. Når vi tænker en positiv tanke, vil denne udløse et kemikalie der hedder Serotonin og dette kemikalie udløser en bølge af nye ideer, tanker og svar. Serotonin er ligeledes et “glædeshormon” der giver en følelse af velvære og glæde.

Tænker vi derimod en negativ tanke, udløses et kemikaliet Kortison. Kortison blokerer for strømmen af tanker og ideer og giver en følelse af at være ked af det og deprimeret.

Goalmapping hjælper dig med at fastholde dine positive tanker på det du gerne vil opnå og aktiverer din hjerne som en autopilot hen imod dit mål.

Vi drømmer i billeder. Når vi tegner billeder af vores mål giver vi besked til vores underbevidsthed der herved aktiveres og hjælper os med at tiltrække det vi gerne vil. Når vores underbevidsthed arbejder,  aktiverer vi vores højre hjernehalvdel. Den ene del af goalmappingsystemet består altså af at tegne dit mål.

Det er IKKE nødvendigt med skøntegning – måske tegner du tændstikpersoner – dit goalmap skal kun give mening for dig .

Når vi tilsvarende nedskriver og beskriver vores mål med ord, aktiveres vores venstre hjernehalvdel . således bliver nu både højre og venstre hjernehalvdel aktiveret og du har dit eget personlige goalmap.

Dit personlige goalmap samler dit mål for hvad du gerne vil opnå og er et særdeles effektivt værktøj til at gøre dine ønsker og drømme til virkelighed

Du går herfra med dit eget personlige goalmap – din helt egen køreplan til hvordan du opnår netop dit ønske.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at få succes med dine ønsker og mål.

Kærlig hilsen Susanne