Goalmapping – et særdeles effektivt værktøj til at opnå specifikke mål.

goal-mapping

Gør dine ønsker og drømme til virkelighed med goalmapping.

Dit eget personlige goalmap er en konkret køreplan for hvordan du opnår dit mål. Du sætter ord og billeder på et konkret ønske ( f eks et vægttab på 10 kilo). Hvad skal der ske for at du kommer sikkert i mål og hvornår vil du være i mål. Resultatet bliver dit eget “visionboard” – din helt egen køreplan for dit mål. Herefter hænger du dit goalmap op et sted hvor du kan se det, f eks. som det første når du vågner og det sidste du ser inden du går i seng.

Jeg arbejder primært med goalmapping indenfor vægttab, men et goalmap  kan laves indenfor alle områder af dit liv, så du kan lave et eller flere goalmaps alt efter behov og ønske.

Hvad er goalmapping?

Goalmapping er et særdeles effektivt system der har været brugt af mange store koncerner som f eks.  Microsoft, Siemens og Coca Cola.  Goalmapping bruges også med stor succes af private personer til at få virkeliggjort mål, visioner og drømme .

Vi drømmer i billeder. Når vi tegner billeder af vores mål giver vi besked til vores underbevidsthed der herved aktiveres og hjælper os med at tiltrække det vi gerne vil. Når vores underbevidsthed arbejder,  aktiverer vi vores højre hjernehalvdel. Den ene del af goalmappingsystemet består altså af at tegne dit mål.

Det er IKKE nødvendigt med skøntegning – måske tegner du tændstikpersoner – dit goalmap skal kun give mening for dig .

Når vi tilsvarende nedskriver og beskriver vores mål med ord, aktiveres vores venstre hjernehalvdel . således bliver nu både højre og venstre hjernehalvdel aktiveret og du har dit eget personlige goalmap

Dit personlige goalmap samler dit mål for hvad du gerne vil opnå og er et særdeles effektivt værktøj til at gøre dine ønsker og drømme til virkelighed

Du går herfra med dit eget personlige goalmap – din helt egen køreplan til hvordan du opnår netop dit ønske.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at få succes med dit vægttab eller andre mål du ønsker at opnå i dit liv.

Kærlig hilsen Susanne