sus3

Se film her

Når jeg læser dine hænder bruger jeg clairvoyance. Jeg læser dine hænder på sjælsplan og stiller specifikt  ind på dig inderst inde og de spørgsmål og udfordringer du måtte have. 

En Clairvoyant håndlæsning hos Drømmefanger består af 3 dele:

Del 1: En blindtegning – En blindtegning er et “ her og nu billede” der fortæller om din personlighed, dine ressourcer og karaktertræk samt hvad der rører sig i dit liv lige nu. En blindtegning er den røde tråd og starten på den egentlige håndlæsning.

Del 2: Den egentlige håndlæsning. Håndlæsningens kunst – Kiromanti – er af mange stadig forbundet med “Østens mystik og krystalkugler”. I Indien og Kina har man praktiseret håndlæsning i årtusinder. Jeg læser dine hænder via håndfacon, neglefacon, hudstruktur og billeder der ligger på håndryggen. I håndfladen læses linjer, symboler, farver og billeder. Når jeg læser dine hænder, kommer jeg ind på din nuværende situation, fra nutiden går jeg ind i fremtiden. Her kan jeg belyse emner som parforhold, jobsituation, familiesituation eller generelle begivenheder i dit liv. Disse emner kan tidsbestemmes. Jeg læser som regel 3 år frem nogle gange længere. Linjerne i dine hænder blev dannet lidt før dine fingermønstre ( ca 6 måneder før du blev født) . De kan ændre sig livet igennem i takt med at dine værdier og dit tankemønster ændrer karakter.

Del 3: Den sidste del af læsningen foregår via læsning af dine fingermønstre, og kaldes afkodning af din sjælspsykologi. Et af livets store spørgsmål er ofte: hvad er meningen med livet og hvorfor er jeg her ? Kunne du tænke dig at kende dit unikke livsformål, så du udlever dine vuggegaver og livet føles meningsfyldt? Så læs med her:

Ethvert menneske har et unikt sæt fingermønstre som blev dannet 5 mdr. før fødslen. I dine fingermønstr ligger din sjælspsykologi som består af: Dit livsformål – Din livslektie – Din livsskole

Din sjælspsykologi uddybet: Dit livsformål er din livsmission, hvem du oprigtigt er, og hvad du er ment til at skulle beskæftige dig med i dette liv. Din livslektie er de udfordringer som typisk dukker op i dit liv igen og igen og som skal udvikle dig så du kan vende disse til at blive dine stærkeste sider. Din livsskole er “den skole” du valgte at gå i på sjælsplan i dette liv og som skal lære dig at finde balance på forskellige områder af dit liv. 

Kort fortalt fortæller din sjælspsykologi hvem du er, i hvilken retning du er ment til at skulle gå, og hvordan du kommer derhen så livet føles meningsfyldt.

Pris : 950,-  kr.

Book din tid her      

 

Har du netop deltaget i en håndlæseraften kan du bestille en håndlæsning med rabat?

OBS ;Når du har deltaget i en håndlæseraften og booker en fuld håndlæsning samme aften kan du modregne den pris du har givet for en håndlæseraften (250 kr. ) prisen bliver således 700 kr. 

Book din tid til en fuld håndlæsning her: 

 

 

Langdistancelæsning:

En langdistance læsning foregår uden fysisk fremmøde.

Du får tilsendt et printkit og en udførlig beskrivelse af hvordan du tager dine håndaftryk ( du kan også tage tydelige billeder af dine hænder med en mobiltelefon – bedst i skarpt sollys). Medsend gerne dine spørgsmål via mail.

Du får meget ud af en langdistance læsning , her går jeg virkelig i dybden med dine aftryk.

Du får 5-6 sider retur med din læsning samt indtalt lydfil.

inkluderer clairvoyant håndlæsning, afkodning af din sjælspsykologi (din livslektie og din livsskole)

Pris: 950 kr.

Book din tid her