Hvad er Bachs blomstermedicin og hvordan virker det:

Bachs blomstermedicin er helt naturlige blomsteressenser der kan bruges af alle fra 0 år:

Bachs blomstermedicin bringer dig i følelsesmæssig balance , og kan afhjælpe:  spiseproblematikker, eksamensangst, socialfobi, nedtrykthed, uro og tanker der kører i ring – for blot at nævne nogle få områder hvor man kan være i ubalance.

Bachs blomstermedicin blev udviklet af læge dr. Edward Bach i 1930 èrne – Dr. Bach fandt ud af, at vi mennesker besidder 38 forskellige følelser. Følelser som vi alle kan komme i ubalance med og deraf udvikledes 38 forskellige blomster- og plantebaserede essenser –  alle homøopatiske, til afhjælpning af følelsesmæssige ubalancer.

Når vi atter kommer i følelsesmæssig balance , kommer vi ligeledes i balance på celleplan og kroppen fungerer optimalt igen.

En konsultation består i udvælgelse af op til 7 forskellige essenser i en blandingsflaske, der tilpasses dit præcise behov. 

Du indtager 4×4 dråber dagligt – en behandlingsflaske holder i ca. 3 uger.

En behandling er helt naturlig og kan med fordel anvendes fra 0 år.

Du kan læse mere her

Pris: konsultation inkl. 1 flaske Bachs kr. 450,-

“Sundhed er vor arv, vor ret. Det er den fuldstændige og fuldkomne forening mellem sjæl, sind og krop; og det er ikke et uopnåeligt mål, men noget så enkelt og naturligt, at mange af os har overset det.”

Dr. Edward Bach

(1886-1936)