Hvad er Bachs blomstermedicin og hvordan virker det:

Bachs blomstermedicin er helt naturlige blomsteressenser der kan bruges af alle fra 0 år:

Virker b la mod : 

Eksamensangst

Vægttab – (I en  vægttabssession indgår en flaske Bachs blomstermedicin målrettet på vægttab – læs mere her )

Rygestop

Det siges, at vi mennesker konstant svinger på en bestemt frekvens?  Ligesom en vibration hvor lige tiltrækker lige.

Bachs blomstermedicin blev udviklet af læge dr. Edward Bach i 1930 èrne – og blomsterremedierne blev af “kloge mennesker” senere omtalt som værende en “gave fra gud”.

Hvis du tror på loven om tiltrækning, ved du, at lige tiltrækker lige. Dette betyder, at afhængig af hvilken følelsesmæssig tilstand du er i ,og hvilke tanker du tænker ,tiltrækker du omstændigheder ind i dit liv, du er selv skaberen af din egen virkelighed.

Bachs blomstermedicin er 38 forskellige blomster- og plantebaserede essenser –  alle homøopatiske, som hjælper os ved følelsesmæssig ubalance. Dette betyder, at når du kommer i følelsesmæssig balance igen, kommer du ligeledes i balance med din vibration…… derfor blev og bliver Bachs blomstermedicin stadig omtalt som værende den mest geniale opfindelse gennem tiderne og ja – en gave sendt fra oven. 

En konsultation består i udvælgelse af op til 7 forskellige essenser i en blandingsflaske, der tilpasses dit præcise behov. 

Du indtager 4×4 dråber dagligt – en behandlingsflaske holder i ca. 3 uger.

En behandling er helt naturlig og kan med fordel anvendes fra 0 år.

Pris: konsultation inkl. 1 flaske Bachs kr. 450,-

“Sundhed er vor arv, vor ret. Det er den fuldstændige og fuldkomne forening mellem sjæl, sind og krop; og det er ikke et uopnåeligt mål, men noget så enkelt og naturligt, at mange af os har overset det.”

Dr. Edward Bach

(1886-1936)