image

Afkodning af dit livsformål indgår i en  clairvoyant håndlæsning

Linjerne i dine hænder viser din personlighed, din karakter og dine ressourcer. 

Men vidste du, at dit livsformål ligger i dine fingermønstre ? 

Ethvert menneske har et unikt sæt fingermønstre som når disse afkodes kan give dyb mening for den enkelte person.

I fingermønstrene åbenbares også de eventuelle kriser og nederlag som ethvert menneske gennemgår fra tid til anden, dette kaldes din livslektie, din livslektie er med dig livet igennem og viser dig de ting du skal arbejde med og udvikle dig igennem. 

Den sidste del der åbenbares kaldes din  livsskole – livsskolen er den “grundklang” du er født med og som når den bliver bevidstgjort igen giver en “a ha” forståelse for udfordringer der gang på gang gennemleves. 

Disse 3 komponenenter i dine fingermønstre kaldes tilsammen din sjæls psykologi – altså:

  • Dit livsformål – den du er, når du udlever dit fulde potentiale og dit liv føles meningsfuldt – hvad du er her for – “din sjæls blueprint”.
  • Din livslektie – de ting du skal arbejde med for at opnå dit fulde potentiale
  • Din livs skole – din læreplads – det sted hvor din livsskole gennemleves. Her forekommer et følelsesmæssigt tema som altid er med dig – ligesom en svømmer skal være omgivet af vand for at lære sine svømmetag.
  • Disse er din vej til udvikling. Vi udvikler os ofte mest gennem de udfordringer vi støder på i livet, og disse kan være “vores bedste ven i forklædning, og de viser os vejen til at  udleve vort fulde potentiale.