Hvordan kan du tiltrække det du gerne vil ind i dit liv? 

Denne session inkluderer, ud over en traditionel håndlæsning med afkodning af dit livsformål, også elementer fra “loven om tiltrækning”.

ALT er energi  – ikke kun levende væsener men alt omkring os kan måles med en energifrekvens.

Vidste du at din energifrekvens bestemmes af dine tanker og følelser…..? og at alt det du tiltrækker ind i dit liv er bestemt af din energifrekvens ?

Tankevækkende …..?

Vi tænker ca. 60 000 tanker dagligt og de fleste tanker er målt til at være negative. Så hvad sker der hvis du bliver bevidst om måden du tænker på og bevidst får vendt dine tanker og dermed din energifrekvens?

Måske synes du det lyder lidt provokerende, men det liv du lever i dag har du selv skabt via dine tanker og følelser … Livet er en rejse på godt og ondt – glæde og smerte, noget er uundgåeligt men meget kan vendes .

Livet skal leves, så hvorfor ikke få det bedste ud af dit liv?

 

Denne session er i 3 dele;

Del 1

Sessionen  starter med,  at du laver en blindtegning . En blindtegning er en sjov “her og nu tegning” der fortæller  om din personlighed, men den er også indgangen til den egentlige læsning.

 

Blindtegning

EKSEMPEL :   “Riven”

Der rives og gøres rent, fokus på at gøre plads til nyt og ryde ud i alt det gamle.

blindtegning

Del 2

Dernæst læser jeg din sjælspsykologi i dine fingermønstre. Din sjælspsykologi består af dit livsformål, din livslektie samt din livsskole . Disse 3 elementer er det du er ment til at skulle beskæftige dig med i dette liv samt det du skal lære og udvikle dig igennem for at udleve dit fulde potentiale.

Den sidste del af din håndlæsning er læsning af dine vuggegaver, talenter og resourcer, fremtidslæsning og svar på de spørgsmål du måtte have.

Du kan læse mere om håndlæsningen  her 

Del 3

Loven om tiltrækning “in action”

Dernæst får du lov til at “drømme” hvordan du helt præcist gerne vil have, at dit liv skal være. Du bliver guidet og laver første del af dit helt eget “visionboard” … et goalmap.  Et goalmap er et “visionboard ” i ord og billeder, som du tager med dig hjem og efterfølgende derhjemme kan fortsætte med at farvelægge og gøre endnu smukkere (du får farveblyanter med hjem).

Vidste du, at når du nedskriver dine ønsker og mål  i ord og billeder på papir , forstærkes sandsynligheden  for at opnå det du gerne vil her i livet med 80%? . Vores underbevidsthed søger altid et mål, og hjælper dig hellere end gerne med at finde det du ønsker, og uanset om du fodrer den med negative eller positive ord og billeder søger den det du ønsker dig og det du tænker på.

Jeg arbejder ud fra filosofien om, at vore tanker styrer vore følelser og vi handler ud fra disse følelser, så hvordan du har det rent  følelsesmæssigt afgør i hvilken energifrekvens du befinder dig, og det er denne energifrekvens du tiltrækker ud fra, dette kan måske lyde lidt “langhåret” men er egentlig  ikke nogen videnskab, blot en universel lov –  alt er energi og lige tiltrækker lige.

Jeg er selv ret vild med dette citat;

” Decide what kind of life you really want –

   And then say no to everything that isn’t that”

 

Livet skal leves, så hvorfor ikke få det bedste ud af dit liv?

Denne session har en varighed  af 1 1/2 time

Pris 1250,-  

Book din tid her 

 

 

“Don’t let your dreams just be dreams”