Goalmapping – et særdeles effektivt værktøj til at opnå specifikke mål.

goal-mapping

Hvad er goalmapping?

Du har sikker hørt udtrykket; Det du fokuserer på, er det du tiltrækker.

Visionboards er èn måde at fokusere på vore ønsker og drømme. Et goalmap kan kaldes for et “alternativt” visionboard i ord og billeder, dog tegner du her selv dine egne billeder som har betydning for dig.

Goalmapping er et særdeles effektivt system der har været brugt af mange store koncerner som f eks.  Microsoft, Siemens og Coca Cola, men bruges også med stor succes af private personer til at få virkeliggjort mål, visioner og drømme.

 

Hvad er Goalmapping.

Vores hjerne består af flere  hundrede milliarder celler. Når vi tænker en positiv tanke, vil denne udløse et kemikalie der hedder Serotonin og dette kemikalie udløser en bølge af nye ideer, tanker og svar. Serotonin er ligeledes et “glædeshormon” der giver en følelse af velvære og glæde.

Tænker vi derimod en negativ tanke, udløses et kemikaliet Kortison. Kortison blokerer for strømmen af tanker og ideer og giver en følelse af at være ked af det og deprimeret.

Goalmapping hjælper dig med at fastholde dine positive tanker på det du gerne vil opnå og aktiverer din hjerne som en autopilot hen imod dit mål.

Oversat betyder goalmapping at “kortlægge sine mål”.

Vi drømmer i billeder. Når vi tegner billeder af vores mål giver vi besked til vores underbevidsthed der herved aktiveres og hjælper os med at tiltrække det vi gerne vil. Når vores underbevidsthed arbejder,  aktiverer vi vores højre hjernehalvdel. Den ene del af goalmappingsystemet består altså af at tegne dit mål.

Det er IKKE nødvendigt med skøntegning – måske tegner du tændstikpersoner – dit goalmap skal kun give mening for dig .

Når vi tilsvarende nedskriver og beskriver vores mål med ord, aktiveres vores venstre hjernehalvdel . således bliver nu både højre og venstre hjernehalvdel aktiveret og du har dit eget personlige goalmap.

Dit personlige goalmap samler dit mål for hvad du gerne vil opnå og er et særdeles effektivt værktøj til at gøre dine ønsker og drømme til virkelighed

Du går herfra med dit eget personlige goalmap – din helt egen køreplan til hvordan du opnår netop dit ønske.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at få succes med dine ønsker og mål.

Kærlig hilsen Susanne

En Goalmap session indgår i  “Håndlæsnig og spirituel vejledning  – sådan foregår det; 

  1. Du ved måske slet ikke hvad det egentlig er du gerne vil med dit liv. Hvis du føler dig frustreret og synes du mangler retning i dit liv , får du ved hjælp af specifikke spørgsmål afklaret dine værdier og mål, og hvilke der er vigtigst for dig.
  2. Goalmapping er i tråd med “loven om tiltrækning” og består i, at du får 2 stykker A4 papir hvorpå du får sat dine vigtigste ønsker og mål prioriteret ved både at tegne og skrive disse
  3. Ved både at tegne og skrive dine ønsker og mål aktiverer du din underbevidsthed optimalt.Resultatet bliver dit eget “visionboard”. Din underbevidsthed er som et missil der altid søger et mål, og ved at kigge på dit goalmap hver dag forstærkes denne tiltrækningskraft. Hæng gerne dit goalmap et sted hvor du kan se det, som det første du ser når du står op og som det sidste inden du går i seng .
  4.  Goalmapping kan laves indenfor alle områder af dit liv, så alt efter behov og ønske kan du lave et goalmap der passer ind i dit liv netop nu f eks ;parforhold, børn, vægttab, penge ect.                                                    

     

           Goalmapping indgår også i sessionen “Håndlæsning og spirituel vejledning”

           Varighed 1 1/2 time indtalt på lydfil

           Pris 1250,-    

            Book  her