Håndlæsning – lang distance via aftryk uden fysisk fremmøde handprint

En lang distance læsning foregår via aftryk af dine håndflader og fingeraftryk

Læsningen inkluderer:

  1. Læsning af din personlige karakter og styrker
  2. Sjælslæsning – Dit livsformål og hvilke ting og områder skal udvikle dig igennem
  3. Tolkning af en blindtegning – du kan læse mere om hvordan du tegner en blindtegning her 
  4. Fremtidslæsning og svar på dine medsendte spørgsmål
  5. Et tarot oplæg som belyser din nuværende situation fra en anden vinkel

Første del af din håndlæsning er en læsning af dine håndflader, linjer, billeder og fingermønstre.

Dernæst læser jeg I dine fingermønstre. Dette kaldes din sjæls læsning. Din sjælslæsning består af dit unikke livsformål, din livslektie, og din livsskole.  Dit livsformål er dit “rette liv” og det liv du er ment til at skulle leve , på en måde, hvor livet føles meningsfyldt, måske ikke sprængfyldt med glæde hele tiden , men alligevel så godt og dejligt at du næsten ikke kan hives i seng om aftenen og næsten ikke kan vente med at stå op.

Som små  bogstaver, hvisker dine fingermønstre til dig hvem du er, inderst inde, og hvem du er ment til at skulle være i dit liv. Din livslektie og din livsskole er de to andre ting som du må arbejde med for at få dit livsformål til at blomstre så du kan opnå “dit rette liv”. De er dine “skeletter i skabet, dine udfordringer, de ting som du allerhelst vil pakke væk men bliver nødt til at konfrontere for at komme til “næste niveau”.

Den tredie del af din læsning er den egentlige og traditionelle håndlæsning. Her kigger jeg på dine håndflader og ind i fremtiden. Her svarer jeg på de spørgsmål du måtte have, f eks indenfor områder som parforhold, jobsituation, din økonomiske situation eller andet. .

Så snart din booking er gået igennem, sender jeg et print kit med posten til dig, sammen med udførlig information og en returkuvert.

OBS

Når du booker en lang distance læsning, vær da venligst opmærksom på, at den tid du booker er fiktiv, Jeg kontakter dig med al nødvendig information så snart din booking er gået igennem

Pris 950,-

Book her

English version