Dråber til din sjæl

Giv dine følelser et positivt brusebad med Bachs blomsterremedier.

Bachs blomsterremedier er helt naturlige og milde udtræk af vilde blomster og planter som kan bruges af alle fra baby alderen og opefter. Disse blomster- og planteudtræk er helt uden bivirkninger, og bliver brugt af millioner af mennesker verden over. Måske har du hørt om Bach`s nødhjælsdråber,  “Rescue”, de velkendte “eksamensdråber” som indeholder 5 af de i alt 38 forskellige blomster, og som bruges mod akut stress, uro og angst, “Rescue fåes som dråber, spray og i pastelform og giver dig øjeblikkelig indre fred, styrke og ro.

(Bachs Rescue indeholder: Fuglemælk, Gul soløje, Impatiens, Kirsebærblomme, Klematis).

 

“Sundhed afhænger af, om vi er i harmoni med vores sjæl.”

 Dr. Edward Bach 

(1886-1936)

Lidt baggrundsviden og historie

Dr. Edward Bach var en engelsk læge og bakteriolog som praktiserede i 1930èrne, og igennem sit arbejde erfarede, at vi mennesker besidder i alt 38 forskellige følelser, hverken mere eller mindre. Dr. Bach havde teorien; at der bag enhver fysisk sygdom ligger en negativ tilstand og følelsemæssig ubalance. Dr. Edward Bach besad en stor  intuition og viden omkring både mennesker og planter, og udviklede således 38 forskellige plantebaserede homøopatiske essenser, udviklet af vilde planter og blomster, som frem til i dag er kendt verden over og bliver brugt til at opretholde og bringe vore følelser i balance.

(Bach`s blomsterremedier er helt naturlige homøopatiske essenser og har kun til hensigt at give vore følelser “et positivt løft”, og kan således ikke erstatte en evt. lægelig behandling) 

 

Bachs blomster set ud fra en spirituel synsvinkel

Hvis dine tanker skaber en følelse…

Og dine følelser udgør en medbestemmende faktor hvad du tiltrækker ind i dit liv….

Kunne det så ikke være dejligt at give dine følelser et positiv og naturligt brusebad ..?

Så du får det godt indeni og begynder at tænke flere gode tanker …

Blot en tanke … 

En 1:1 Bach konsultation inkluderer samtale og en individuel behandlingsflaske med op til 7 forskellige plante- og blomsteressenser – varighed 1 time 

Det er også muligt at booke en konsultation via mail. Denne konsultation foregår via mailkorrespondance, hvor jeg vil stille dig lidt spørgsmål, for at finde frem til hvilke plante- og blomsteressenser du skal have i din blandingsflaske.

Denne konsultation inkluderer en behandlingsflaske til 3 uger og vil blive sendt til dig. 

Opfølgende konsultation/er foregår via mail og inkluderer  en ny behandlingsflaske, som kan indeholde nye (andre) essenser. En opfølgende konsultation bestilles hvis du tidligere har været i forløb her hos mig, enten 1:1 eller via en mailkonsultation.

 

1:1 konsultation kan bookes her

Mailkonsultation kan bookes her 

Opfølgende konsultation kan bookes her