kyani

Nu har du muligheden for at købe markedets absolut bedste kosttilskud

Kyäni Sunrise: Hvis du blot skal vælge èt produkt sammen med din  hCG kur, så vælg Kyani Sunrise.  Kyani Sunrise er et velsmagende flydende vitamin- og mineralprodukt, lige til at putte på din Skyr om morgenen. Pris 550,-  

Pris på hCG kur inkl. Sunrise er 1995,- kr

 

 “Kyani Triangle”  Pris 1500,-

Kyänis Triangelpakke indeholder tre produkter: Kyäni Sunrise, Kyäni Sunset og Kyäni Extreme. Tilsammen skaber produkterne en synergi, som giver dig og din familie et enestående kosttilskud og optimalt velvære. Blandt mange fødevarer og ingredienser indeholder Triangelpakken bl.a. vilde Alaskablåbær, Omega-3 fedtsyrer fra vilde Alaskalaks, C-, B- og D-vitaminer, nitrater fra noni, magnesium og zink i ét meget brugervenligt system.

Oplev selv de ernæringsmæssige gevinster. Prøv Kyänis Triangelpakke i dag!

Denne Triangelpakke indeholder:

1 Kyäni Sunrise 30×30 ml. poser
1 Kyäni Sunset. 90 kapsler på flaske
1 Kyäni Nitro Xtreme 56 ml. flaske

Såfremt du synes det er for stor en udskrivning – anbefaler jeg “Sunrise”. “Sunrise” er et velsmagende organisk vitaminkomplex som giver dig alt det du har brug for af vitaminer og mineraler under dit vægttab. Sunrise kan købes hos Drømmefanger her

Tænk, hvis du skulle afsøge hele verden efter de mest kraftfulde og bemærkelsesværdige ingredienser og kombinere dem til et enkelt og ekstraordinært kosttilskud Der er ingen grund til at forny dit pas. Kyäni har gjort arbejdet for dig!

 

Nourish your body – inside and out

Et sandt kraftværk af næring & antioxidanter

Hvis vi kunne tilbyde vores krop de mest kraftfulde og naturlige fødevarer fra hele verden for at opnå det højst mulige ernæringsniveau, ville vi vælge vilde Alaskablåbær (kongen over alle bær) og de øvrige ingredienser, som findes i Kyäni Sunrise.

Vitaminer og fødevarer, herunder riboflavin, thiamin, granatæble, tranebær, druer, amlabær, ginseng og mange andre giver Kyäni Sunrise et enestående spektrum af farverige og livgivende næringsstoffer, der giver dig uforlignelige helsefordele.

Tag Kyäni Sunrise om morgenen for at få maximal biotilgængelighed og for at føle optimalt velvære. Prøv selv!